top of page

Consultancy

Laura Bas Verenigde Naties.jpeg

Gen-Z op de wervloer

Jongeren hebben een unieke kracht: innoveren. ​​Zo voelt Gen Z intuïtief heel goed aan of een werkproces verouderd is. Dit voelen ze aan doordat ze er energie op verliezen, met als gevolg dit te willen veranderen. Hoewel verandering vaak weerstand op roept biedt het ook enorm veel kansen: de praktijk laat zien dat als Gen Z actief ondersteund wordt in het innoveren, de hele organisatie er meer energie krijgt! Is jouw organisatie er klaar voor om deze kansen te benutten?

Consultancy

Heb je specifieke vragen met betrekking tot het aantrekken en behouden van jong talent?              Ben je bijvoorbeeld op zoek naar ondersteuning bij het optimaliseren van het recruitmentproces voor Generatie Z, of wil je graag mijn expertise op het gebied van marketing of een ander aspect? 

Ik help je graag verder. Wil je gelijk direct aan de slag? Bekijk dan het mini-verandertraject.

pexels-canva-studio-3153198.jpg

Mini verandertraject:
Van energievreter naar energiegever

1

Workshop

 Tijdens deze workshop van een halve dag zal ik de jonge professionals voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om interne obstakels te overwinnen en samen met ervaren collega's verouderde processen te hervormen. De workshop is interactief en praktijkgericht, en biedt direct toepasbare inzichten en strategieën.

2

Follow-up

Twee maanden na de eerste workshop kom ik graag terug voor een korte een follow-up sessie. Tijdens deze sessie zal ik samen met de jonge professionals reflecteren op hun ervaringen bij het implementeren van de voorgestelde veranderingen. Daarnaast zal ik ook eventuele nieuwe obstakels of uitdagingen identificeren en begeleiding bieden. 

3

Presentatie inclusief whitepaper

Als afsluiter zal ik een presentatie geven aan het managementteam, waarin ik de belangrijkste inzichten en aanbevelingen zal bespreken. Het managementteam ontvangt tevens een whitepaper met concrete actiepunten die binnen de organisatie kunnen worden opgepakt. Tijdens de presentatie is er ruimte voor vragen en advies.

bottom of page